Calendari d'activitats

Octubre 2023
L M X J V S D
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Formulari d'accés

Noticies

#Barcelona

Dol Barcelona2

TRASPÀS D'EN SALVADOR MARGARIT i SANMARTÍ

Benvolguts/des

Lamentem comunicar-vos la defunció d'en Salvador Margarit i Sanmartí. Gran amic, company i soci protector nostre i millor persona encara.

Secretari de l'Agrupació Sardanista Costa Brava, ex-tresorer de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i un dels impulsors de la Confederació Sardanista de Catalunya.

La vetlla serà aquesta tarda al cementiri de Palamós i l'enterrament s'oficiarà demà dimecres a les 10:00 a l'Església de Santa Maria de Palamós.

Des del Grup Sardanista Xaloc volem expressar el nostre més sentit condol i suport a tota la família i amics d'en Salvador Margarit en aquest difícils moments. Els nostres pensaments són amb vosaltres.

Descansi en pau.

PROJECTE SARDATIC

          SardaTIC és un projecte telemàtic que té com a objectiu principal fer arribar de manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla al màxim de nens i nenes en edat escolar de tot el territori de parla catalana, tot afavorint el treball col•laboratiu i en xarxa entre grups d'escoles mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

          Gràcies a la seva moderna metodologia, al seu grau d’innovació i a la bona qualitat dels materials proporcionats, en sols un any de la seva creació, aquesta proposta ha tingut una projecció creixent excel·lent. Enguany acabem el curs amb la participació d’unes 10 escoles d’arreu de Catalunya tot creant un total de 4 grups de treball (Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Solsona-Cardona i Cornellà) arribant  gairebé  a uns 500 alumnes. No parem i gràcies a l’interès rebut ja estem treballant per a obrir un total de 10 grups de treball pel proper curs 14/15.

 

Més informació:

Projecte SardaTIC   http://sardatic.blogspot.com.es/

 

facebook    https://www.facebook.com/SardaTic

 

 

PENTA-CAMPIONS 2014

 

Final Punts 2014Fotografia: Marc Rovira -

Repetim... MARE NOSTRUM, Penta-Campiona de Catalunya 2014: Lluïment + Punts Lliures + Revesses per Colla + Colla Completa... i també el Territorial de Barcelona Ciutat en Lluïment!! Felicitats!!!

CONCURS VIC

 

foto-vic-2014

Aquest dissabte dia 12 es va celebrar a la Plaça Major de Vic el Concurs corresponent al Bàsic d'Honor Grup B.

 
Aquest tot i el mal temps inicial i un parell d'aturades degut a la pluja ha transcorregut amb més o menys normalitat.
 
 
 
El resultat per la Mare Nostrum no ha pogut ser millor. 3 primers que ens donen accés al Grup A de la fase final i, per tant, a la lluita per els primers llocs del Campionat.
 
 
 
 

Subcategories

Qui hi ha en línia?

Hi ha 17 convidats/des i cap membre en línia

Segueix-nos a Twitter !!!

Facebook